Cover Image

Potrebujete novo spletno stran?

17. September 2023

Ugotovili ste, da potrebujete spletno stran za promocijo sebe, svoje dejavnosti ali podjetja. Raznolikost ponudnikov in terminologija, ki je za vas nova, vas lahko zmede. Ta članek je tu, da vam pomaga odgovoriti na ta vprašanja!

Kdo izdeluje spletne strani?

Izdelavo spletnih strani ponujajo dijaki, študenti, samostojni podjetniki in celo tisti brez posebnih izkušenj. Nekatera podjetja to storitev ponujajo kot dodatno dejavnost. Izgleda lahko, da je izdelava spletne strani preprosta, vendar se pogosto pojavijo skrite pomanjkljivosti. To vpliva na uporabniško izkušnjo in rangiranje strani v iskalnikih. Zato vam svetujemo, da izberete podjetje, specializirano za to področje.

Če potrebujete elegantno in preprosto storitev izberite storitev za samostojno izdelavo spletnih strani: www.minimum.si

Kakšne so cene spletnih strani?

Cene se razlikujejo glede na funkcionalnosti in zahtevnost strani. Cene se začnejo med 300€ in 400€ (za ta znesek dobite osnovne funkcionalnosti, kot so delujoči kontakt obrazci in optimizacija kode.) in končajo pri več tisoč evrih (kjer dobite vse kar si želite po najnovejših trendih in standardih). 

Storitev Minimum je za začetno rabo popolnoma brezplačna, če želite več pa lahko izberete PREMIUM paket.

Kakšna mora biti spletna stran?

Spletna stran mora biti odzivna in uporabniku prijazna. Prav tako mora vsebovati različne načine za kontakt in povezave na družabna omrežja. Dodatna prednost so prijavni obrazci za novice, ki obiskovalcem omogočajo redne posodobitve.

Ali imam s stranjo dodatne stroške?

Dodatni stroški so odvisni od izbrane ponudbe. Nekatera podjetja zahtevajo mesečno rento za uporabo njihove programske opreme. Poleg tega so tudi letni stroški, kot so najem domene in stroški gostovanja, ki jih ne smemo spregledati.

Kaj poleg spletne strani še potrebujem?

Potrebujete ime domene in strežnik za gostovanje spletne strani. Stroški za to so minimalni, okoli 50€ letno. Nekatera podjetja, vam to ponudijo brezplačno za prvo leto. Prav tako boste potrebovali vsebino za spletno stran, kot so besedila, slike in drugi multimedijski materiali.


Marketing

Digitalni marketing je najhitreje se razvijajoče področje marketinga.
Partnerji
Objava.si
Izdelava spletnih strani
Svežina bivanja
IR paneli
Toplotne črpalke
Klimatske naprave